Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

DAU COROANA!!!! IMI TREBUIE ACUM!!! DAU 50 DE PUNCTE!!!
Realizati o compunere de minimum 100 cuvinte,in care sa realizati o continuare pentru Un paianjen care se crede spiderman, se povesteste din perspectiva paianjenului.


Utilizator anonim: Am pornit in lume, poate imi gasesc si eu o familie,m-am indreptat in graba spre.......
Ella048: Am compus una cu ideile mele dar cu acelas subiect
Ella048: Imi poti spune daca nu e buna ca sa o editez

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ella048
2

                                     Micul Paianjen - Compunere


    Intr-o dimineata rece de ianuarie, ma uitam la ceilalti paianjeni cum urcau pe burlanul alunecos de langa clasa noastra. Eu fiind cel mai mic dintre ei, am cazut incercand sa ma urc pe burlan pentru ca, nu am inca acele abilitati de a te prinde cu panza de orice. Totusi puteam sa stau lipit de tavan in orice pozitie cea ce nimeni din clasa mea nu putea sa faca.  
   A doua zii dimineata, mi-am facut o pelerina colorata din panza mamei si am colorat-o cu zeama fructelor de padure, semana exact cu costumul lui Spider Man, un super erou care salva oamenii cu ajutorul puterilor de paianjen. Mi-sa parut asa de tare, incat am decis sa fiu ca el. Iar de atunci si pana acum, am devenit Baiatul Paianjen care, desi nu putea sa faca ce faceau colegii lui, salva paianjeni mici si neajutorati. Ma simteam bine salvand oamenii, iar toti colegii mei ma strigau Spider Man. De atunci, am crezut ca sunt mai bun ca Spider Man pana cand am putut sa-mi folosesc panzele lipicioase. Am jurat ca de acum in colo, imi voi folosii "puterile" numai pentru salvarea paianjenilor neajutorati!
(Aceasta compunere este mai mult de 100 de cuvinte, scuze!)


Utilizator anonim: Multumesc frumos!!!! Cand vine coroana o sa tio pun
Utilizator anonim: Nu conteaza uneori cuvontele
Ella048: In regula! Sper ca te-am ajutat, mult succes in continuare<3
Alte întrebări interesante