Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

Dau coroana plss!!! Îmi trebuie până mâine!!! Va rog mult!!!

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zinca
2

Răspuns:

Copilaria este cea mai frumoasa periaoada a vietii,este vremea in care nu ai nici o grija si te poti juca in voie toata ziua.

Inaintea dezvoltarii tehnologiei,copiii interactionau intre ei si inventau o multime de joculete foarte distractive,astfel timpul liber devenea foarte interesant,plin de energie.Colpilaria este perioada in care totul este posibil si daca ai o imaginatie bogata poti deveni orice vrei tu.Toti cand am fost mici ne-am imaginat ca suntem printese intr-un castel,cavaleri,supereroi sau muschetari.Cu totii credeam ca suntem asemenea personajelor noastre preferate din carti sau din desene animate.

Cu o pereche de pantofi de ai mamei ne credeam cele mai frumoase doamne iar cu un bat si o matura credeam ca suntem cei mai viteji cavaleri calare pe cai fermecati.

 Toate aceste jocuri ale copilariei ne raman toata viata in memorie si orice varsta ai avea parca inca iti doresti sa mai petreci acele timpuri.Cat de frumos era pentru baieti cand ieseau in fata blocului si se jucau fotbal si se credeau cei mai buni fotbalisti sau pentru fete cand se intalneau  jucandu-se cu papusile si crezand ca sunt cele mai bune mame.

 Ar fi bine ca in continuare,copiii sa resimta bucuria jocurilor copilariei fara tehnologie, sa fie fericiti indiferent de cate jucarii au si sa stie sa isi creeze un obiect de joaca din orice.Parintii ar trebui sa isi invete copii sa ai aiva o imaginatie cat mai bogata si la creeze o multime de jocuri prin care sa se bucure de acesta varsta si de ce nu sa se joace impreuna deoarece niciodata nu este prea tarziu pentru jocurile copilariei.

Sper ca te-am ajutat :)


zinca: Imi dai coroana , te rog ?
Alte întrebări interesante