Limba română, întrebare adresată de miranda44, 8 ani în urmă

Dau coroană puncte inimă 5 stele vă rooog mult mult ajutați mă
Scrieții o scrisoare de 200 cuvinte despre pisica primită de crăciun din partea părinților și cum te ai împrietenit cu ea​​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de raikuhoshimoto21
0

Titlu: Mimi, pisica de Crăciun.

A sosit Crăciunul. Totul este frumos pana acum, abia aștept sa vad ce am primit de la parintii mei anul acesta, de la ei am înțeles ca este un cadou mare mult dorit ceea ce m-a dus cu gândul ,,ce îmi doresc eu cel mai mult? Ar putea fi orice."

M-am trezit mai bine, as putea sa aștept sa se trezească parintii mei ori sa trag cu ochiul sub bradul de Crăciun pentru a vedea ce mi-au luat, dar nu sunt eu asa de nerăbdătoare cât sa fac asta, cel mai bine ar fi sa ii trezesc chiar eu.

Totul este nemaipomenit, sunt doar cadourile pe care vreau eu sa le dau părinților mei. Unde este cadou lor pentru mine? Ma simt nedumerita. Le-am dat cadoul, mama a primit niște cărți căci ii place sa citească iar tata a primit un șorț de bucătărie căci ii place sa gătească.

Vine și cadoul meu, parintii mei ma conduc spre ușa de la bucătărie, ce ar putea fi in bucătărie dacă nu, când vad ca ochii o pisica, tot ce îmi doream. Voiam nespus de mult o pisica pe care sa o cheme Mimi. A fost superb.

Alte întrebări interesante