Matematică, întrebare adresată de ekaterinastan, 9 ani în urmă

dau coroană ,raspund la întrebări înapoi

Anexe:

Darrin2: exprima in prima ecuatie pe y in functie de x adica: y=6-x
Darrin2: inlocuieste in a doua ecuatie pe y si vei avea: x^2-5x+6=0
Darrin2: de unde avem solutiile 2 si 3
Darrin2: pe urma y_1=6-2=4 si y_2=6-3=3
Darrin2: Raspuns: (x_1,y_1)=(2,4) si (x_2,y_2)=(3,3) Simplu nu?
ekaterinastan: da,multumesc
Darrin2: Oricand!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de simonagrig
0

Răspuns:

rezolvarea problemei

Anexe:
Alte întrebări interesante