Limba română, întrebare adresată de mariuca46, 9 ani în urmă

(DAU COROANA) realizeaza o compunere cu urmatoarele cuvinte: motan , stradă ,copac furtuna ,striveşte ,miauna salvează ,veterinar Mihai acasă, somnoros, vis!! (VA ROG)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de valentinbaltare
3
       Era o zi frumoasa de vara. Eu cu motanul meu,Tom ne am gandit sa facem o scurta plimbare in parcul ce se afla chiar pe strada noastra.
      Norii se adunau rend pe rand si dupa cateva minute de plimbare s a pornit o furtuna cun nu mai fusese de mult timp.Tom mai fricos din fire a fugit repede sub copacul cel mare din fata parcului cand a auzit tunetele ce se auzeu din ce in ce mai tare.Nici bine asezat sub copac ca un fulger a strapuns creanga sub care se afla. Cand mi am aruncat privirea inapoi auzind un miaunat tare il zaresc pe Tom ce avea labuta stivita de creanga groasa.
          Fara sa stau pe ganduri pornesc spre cabinenul veterinarului Mihai ce m a asigurat ca nu avea ceva foarte grav.Dupa ce i a pansat labuta am plecat cu el spre casa.
         Cand aud un strigat putin deranjant:"Hai la masa ca intarzii la scoala!"
Ma ridic somnoros din pat si realizez cu bucurie ca a fost doar un vis, dar un vis cam tulburator. Si dupa aces vis mi am propus sa am mai multa grija de Tom.

valentinbaltare: Imi trimiti mesaj
mariuca46: nu mai e nevoie
mariuca46: :)))))))))))))))))))))))))) mam gandit mai bine.
valentinbaltare: Daca nu ti a placut compunerea puteai sa mi zici...
mariuca46: nu o ador
mariuca46: pe bune
valentinbaltare: Ma bucur  ca te am ajutat atunci.! O seara frumoasa!
mariuca46: si tie
mariuca46: te pup
valentinbaltare: Si eu
Alte întrebări interesante