Limba română, întrebare adresată de Blondiha, 9 ani în urmă

DAU COROANA!!! Redactate o compunere de 15-20 de rânduri în care sa prezinți un fenomen al naturii si sa utilizeze descrierea. VA ROG AJUTATIMA E URGENT!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Azim
2
Ploaia este un fenomen al naturii des intilnit in viata noastra de zi cu zi . Aceasta este necesara pentru pamint , recolta , flori , pentru  acesi frumosi si rotati copaci ce ne purifica aerul respirat tot timpul de noi . Ploaia este  importanta pentru natura asa cum este apa si mincarea pentru om. Ea este ca o hrana pamintului ce il ajuta sa creasca in el recolte mascate  , frumoase , gustoase   , florile ce ne bucura privirea  si iarba ce ne gidila vara taltile acolo unde noaptea greierasii cinta in stuna si unde cite furnicuta isi gaseste de-ale gurii . Copacii a caror fruinze sunt acoperite cu praful drumului , se bucur si se scalda  in proapata ploita. Daca nu ar fi ploaia totul s-ar usca pe pamint  iar noi nu am avea cu ce ne alimenta , de aceea ea  inseamna insasi viata .

Blondiha: Multumesc mult.
Răspuns de lucicaturcann
1
e vara.afara e un cer senin si un soare stralucitor.vantul adie usor prin ramurile copacilor.totul in jur e multeculor de florile care au un parfum imbatator .eu si sora mea ne jucam pe afara .dintr-o data  a venit o ploae furtunoasa .ploaea era cu picaturi gheata.fulgerele si tunetele au speriat toti copii.ploaea era groaznica. .peste o ora a iesit soarele pe cer.afara mai cadea din cer cite o picatura de apa.pe cerul senin au aparu culorile curcubeului.ce ploae puternica a fost


Alte întrebări interesante