Limba română, întrebare adresată de ChisalitaLaurentiu, 9 ani în urmă

Dau coroana.
Redacteaza o compunere de 10-15 in care sa relatezi o intamplare petrecuta la gradina zoologica

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de viiuancuta
16
Era vacanta de vara .. soarele ardea puternic .. iar eu stateam acasa ....Datorita plictiselii ,i-amspus mamei ca nu ar strica o plimbare .Aceasta a zis ca e o idee grozava , si am hotarat impreuna sa mergem la  gradina zoo . cand am ajuns...Privirea mi s-a indreptat catre pinguini .. erau atat de draguti ! mergeau caraghios ...Toti oamenii ii priveau cu drag .. si ii aruncau cate un pestisor . Alte animale care mi-au atras atentia au fost maimutele..Eram in fata lor ,si ma imitau .. erau atat de caraghioase ! m-am jucat mult cu acestea , punandu-main pozitii noi pentru a fi imitat\a de catreaceste ... Mai mi-au placut Leii si tigrii .. care aratau foarte bravi si curajosi ...Firafele.. care erau atat de inalte .. zebrele ,lamele si camilele .. au fost si ele in centrul atentiei .
La plecare mama mi-acumparat o vata pe bat..A fost ozisuperba .. si ma bucur ca aminvatat mult mai multe lucruri despre animalele continentelr vecine .  

viiuancuta: imi pare rau ca am scris ateva cuvintelegat ..m-amgrabit
Răspuns de Mirrii
4
Era o dimineața insorită de primavera. Parintii mei imi promisesera ca vom merge la gradina zoo, eram foarte incantata Si nerabdatoare, Bunicii mei imi povestisera ca tatal meu voia Sa ia un urs cand el era mic Si fusese pt prima data la gradina zoological. Eram fascinata de specile de breasted, pasarii Si altele. Priveam o maimuța care manca singers iaurt, era asa frumos si amuzant. O Volpe era asa agitate in cusca ei, nu avec stare, se mica din loc in loc, de o culoare portocalie. Nu pot Sa spun Ce sentiment aveam cand vedeam lei Si pui ancestors, feline care mai de care. Intr-un final vat Ursi, mari Si durduli, care leneveau.

Mirrii: Broate
Alte întrebări interesante