Limba română, întrebare adresată de 123BOSS123, 8 ani în urmă

DAU COROANA!!REPEDE!! 
Scrieți o poveste de 20 propozitii amuzantă și interesantă pentru următoarele cuvinte de recurs. Cuvintele de stimulare ar trebui să aibă un înțeles central în poveste.

cuvinte:bunica, papagal,mansardă,fantomă

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreiiM
1
Era o după amiaza liniștita de vineri.
Eram cu familia la bunici și luam masa la mansarda.
Bunica ne pregătise ciorba ei preferata,eram cu toți pregătiți sa o gustam,dar când se duse în bucătărie oala de ciorba nu mai era acolo.
Ea vine mirata la noi și ne întreabă dacă știm ceva de ea, însă nimeni nu știa nimic.
Deodată auzim cum din sufragerie papagalul începe sa se zbată în cușcă sa și ne îndreptăm cu toții să vedem ce se întâmplă,ajunși acolo tata zice:
-Iar a intrat pisica vecinului pe fereastra!
-Las-o ca eu am învățat-o sa vină pe aici!Zise bunica. Dar ce facem cu ciorba,unde a dispărut?
Și în acel moment de liniște un scârțit de ușă se auzi din bucătărie.
Am pornit iar cu toții sa vedem ce se aude,prima dată intru eu și văd cum oala de ciorba era pe aragaz, dar când ma întorc o clipa spre ai mei părinți și pana ce au intrat aceștia în bucătărie, oala de ciorbă dispăruse din nou.
Eu în acel moment nu știam dacă ceea ce văzusem era adevărat.Dar cum gândeam toate astea în față noastră oala apare din nou.
Nedumeriți ne uitam unul la altul și apoi la oala, bunica își face curajul și se apropie de ea, deschide capacul și o vede goală.
Nu știam ce sa mai credem, dar după ce mai uit și eu mai atent vad într-un colț scris din tăieței "Fantoma pofticioasa de ciorbă a lovit din nou!"

123BOSS123: multumesc mult
Alte întrebări interesante