Limba română, întrebare adresată de Crina11ani, 9 ani în urmă

DAU COROANA!!!
Scrie ce ai facut cu o zi inainte, adoptand una dintre starile de mai jos:
entuziasm, pesimism, optimism, tristete, frica, bucurie.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de MissKAWAII
1
Entuziasm : Ieri am fost foarte bucuroas/a.Am fost la cel/cea mai bun/a prieten/a sa facem proiectul pentru ora de -x- (o materie) .Am fost foarte entuziasmata deoarece Z ( numele prietenului/prietenei) am fost pentru prima data la el/ea acasa.

Optimism: Ieri,la testul de la x (,o materie) a trebuit sa dau tot ce e mai bun din mine prentru a lua o nota mare.Am fost plina de curaj si optimism ,si de asemenea multa incredere in mine.

Tristete: Ieri,am suferit mult.Cainele/Pisica mea, a fugit de acasa.Nu am stiut unde sa il/o caut prima oara.Am pus afise prin oras si astept un telefon.Sper sa fie gasit/a mai repede.Nu pot trai fara un animalut gingas langa mine ,si ma simt mai singura.

Frica: Ieri am fost sa vedem reptile.Mi-a fost foarte frica cand am vazut dintii fiorosi ai crocodililor .Nu as putea sa stau langa unul fara sa tremur tot/toata! De asemenea am vazut si pitoni si cobre si multi alti serpi constrictori si veninosi.Nu ma dau in vant dupa serpi asa ca m-am simtit fricos/fricoasa!

Bucurie: Ieri a foat ziua mamei mele!Alaturi de sora/frate/prieteni/matusa/tata, am facut un tort special numai pentru ea.I-am luat un cadou perfect.Cand a i trat pe usa,a ramas masca si apoi a aparut un zambet mare pe fata ei.Sunt foarte bucuros/bucuroasa sa o vad fericita pe mama!

Crina11ani: ms mut
Crina11ani: coroana o primesti maine
Alte întrebări interesante