Limba română, întrebare adresată de matacheoctavia, 8 ani în urmă

Dau coroana !!!!!!!!!!
Scrie o compunere COERENTA SI AMUZANTĂ de aproximativ 100-150 de cuvinte in care sa prezinți totul din perspectiva unui pix .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreeaMariaDumi
2
Buna ma numesc Pix Pixulescu ! Am culoare albastra si sunt nou nout !! Am fost cumparat astazi!
Prima data am fost folosit la ora de matematica,acest copil ce imi este stapan scrie mult ! Scrie niste cifre cu nu stiu ce pe langa ele dar nu conteaza!!
A doua ora am fost folosit la istorie! Nu am inteles nimic dar nimic ce sunt alea cruciade ? Iar copilul ce scrie cu mine m-a bagat in gura si ce sa vedeti nu a mancat o guma inainte ! Mirosea groaznic a mancat cipsuri cu usturoi !
La finalul zilei dupa ora de Romana Engleza Fizica si Biologie am plecat acasa ma simnteam slabit... mai aveam jumatate din pasta mea ! Dupa ce copilul si-a terminat temele mai aveam un sfert eram aproape mort!!
Dar am avut o viata de o zi minunata am fost Pix Pixulescu iar asta a fost viata mea ! Maine dupa prima ora deja voi fi mort!! Dar ma duc in RAIUL PIXURILOR!
Răspuns de Pinkcathagdgb
0
Pixul
Intr-o zi dupa scoala ,Matei un elev in clasa a -vI-a si-a uitat pixul la scoala ,pixul norococos foarte speriat ca nu si.a gasit pixul deja incrpuse sa se gandeasca la ghinionul care urma sa.l aiba a doua zi ,la destul de la matematica .
Pixul saracul de el zacea in sacul de gunoi al doamnei de servici ,gandindu.se:"sumt un simplu pix cu ajutorul careia scri ceva timp dupa il arunci pentru ca a ramas fara pasta sau ca i-ai ros capatul de sus sau ca i-ai pierdut capacul sau pur si simplu l.ai pierdut .Sunt amarat pix nu valorez mai mult de un leu ,ce vad eu la oamenii din jur este rautate fata de ei sau de lucruri trantundu.le si aruncandu.le pe oriunde atunvi cand sunt nervosi,dar pe langa asta eu vad lumea vie a fiind plina de sperante si bucurii cateodata ,am dat peste oameni care chiar au tinut la mine chair daca sunt un pix ,ba chiar tin minte ca prima fata care m.a cumparat m.a decorat cu acoarele si sclipici ,dar dupa ce nu am mai fost bun de scris desigur ca am aterizat in gunoi de unde am fost dus la o fabrica si desi am suferit mult m.am reinascut .Cred ca nu sunt foarte special ,dar multe persoane care m.au cumparat declarau ca eu sunt Pixul norocos.Nu stiu daca e ceva magic cu mine sau pir si simplu declarandu.ma Pixul norocos acei oameni au primit curaj.Din perspectiva mea eu vad lumea plina de rautate,dar si de bunatate .Acum trebuie sa mai stau ceva vreme on sacul de gunoi pana se va separa plasticul de celelalte materiale si ma voi renaste!"
A doua zi dimineata Matei s.a dus la scoala rist pentru ca isi pierduse P
ixul norocos dar incurajat de noua sa Guma de sters norocoasa.
Alte întrebări interesante