Limba română, întrebare adresată de hdhdhebrvdvdgeg, 8 ani în urmă

DAU COROANA scrie o compunere de o pagina cu titlul “ori ce intamplare este o lectie de viata” bazata pe cartea Matilda




Răspunsuri la întrebare

Răspuns de melindavanessa10
0

Răspuns:

bună ziua Eu sunt Matilda într o seară am mers la bunici și acolo am stat de vorbă cu ei am fost la bunici cu mama și cu tata și ne am distrat foarte bine Am râs și am povestit foarte multe chestii peste ceva timp eu și părinții mei am trebuit să plecăm acasă ne am luat La revedere de la bunicul și bunica și am ajuns acasă acasă cățelul nostru Teddy a distrus canapeaua nu l am certat doar că am fost foarte mirații că el nu făcea asta până acum .Sper că te-am ajutat!!


hdhdhebrvdvdgeg: Trebuie sa fie despre cartea matilda
Răspuns de AntoniaMaria0567
1

Răspuns: Matilda este o fetita isteață și sensibila care la o vârstă foarte mica a început sa citească și sa scrie. Într o zi, fetita își ruga tatăl sa ii cumpere o carte, dar tatăl nu o asculta și o ignoră. În după-amiaza aceleasi zile, Matilda se duse la biblioteca sa își cumpere o carte. Bibliotecara ramase surprinsa de sosirea unei fetite asa de micuța și singura. Dar totuși o primi. Matilda deveni o clienta așteptată. Într o zi bibliotecara o întreba pe Matilda : ai nevoie de ajutor? Matilda ii răspunse nu mulțumesc, dar vreau sa spuneți va rog unde sunt cărțile celebre, care le citesc oamenii mari. Bibliotecara se uita la fetita, Vrei sa spui ca ai terminat toate cărțile de la copii?

Da le am terminat răspunse fetita.

Bibliotecara ii arata cărțile celebre. Pentru Matilda acesta era un obicei, venea doar o data pe săptămână la biblioteca pentru a restitui cărțile împrumutate.

Explicație:

Alte întrebări interesante