Limba română, întrebare adresată de Naro, 9 ani în urmă

DAU COROANA. Scrieti in 5-7 randuri: Cum si a primit girafa gatul lung
Elefantul nasul lung
Furnicarul nasul
Zebra dungile

DESPRE UNA SINGURA
SPER CA AVETI IMAGINATIE BOGATA

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Maricossa
2
O poveste africana spune ca elefantii au trompa deoarece unul dintre stramosii lor, ducandu-¬se la rau sa bea apa, a fost prins de nas de un crocodil. Foarte suparat, elefantul a tras, a tras, a tras pana cand crocodilul i-a dat drumul. Prea tarziu insa: nasul lui se lungise pana la pamant. 

Daca elefantii au si in ziua de azi trompa, sa stiti ca nu li se trage de la crocodili. Ci mai degraba pentru ca, in decursul evolutiei lor, ei au avut nevoie de o adaptare care sa le permita sa supravietuiasca intr-un mediu ostil. Si ce putea fi mai bun chiar decat celebrul briceag elvetian, mai ales daca nu dispui de buzunare, daca nu trompa care este buna la orice. 

Din tot textul, sper sa gasesti un 5-7 rinduri care iti plac mai mult...
Răspuns de Livianamaria25
1
Girafa are gatul lung deoarece s a chinuit sa ia un măr,și l a luat .
Elefantul și furnicarul aveau un concurs de mirosit de departe... Dumnezeu a zis sa nu se chinuie ca o sa li se mărească nasul,dar nu au ascultat.
Zebra are o poveste interesanta: dumnezeu a avut o chestie de metal în forma de dreptunghi subțire . Într o zi Dumnezeu a vrut sa vopsească drumul în rai dar din cer i-a căzut vopseaua și a căzut fix pe o zebra
Sper sa ți placa . .
Alte întrebări interesante