Limba română, întrebare adresată de deboraserban444, 8 ani în urmă

dau coroana si 10 puncte si inimioară

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de oberinde
1
Iarna este unul din cele mai frumoase anotimpuri,în special pentru noi copiii, care așteptăm cu drag venirea vacanței, a ninsorilor, sărbătorile și joaca în nămeți, cu săniile. Cu toate acestea,unora nu le place din cauza frigului de afară , a lunecușului , a țurțurilor de gheață , a mormanelor de omăt.
 Iarna aduce cu ea și zile geroase ,în care eu prefer să stau mai mult în casă, să mă joc pe calculator, să beau ceai cald și să mănânc supă fierbinte și alte mâncăruri delicioase gătite de mama.Bunicul îmi povestește minunate basme , despre tărâmuri îndepărtate, prinți și prințese, și mă duce cu gândul la o lume minunată,fără invidie,răutate sau războaie,o lume în care binele mereu invinge.  
 Seara ,când tata vine de la lucru, servesc masa împreună cu restul familiei, ne adunăm cu toții în jurul focului ,povestim și jucăm diferite jocuri , domino,cărți, șah.  
 Ce minunat este să petreci timpul în sânul familiei , acasă,într-o zi de iarnă geroasă,când mama natură nu este generoasă cu noi,și își face de cap .
 


deboraserban444: care e titlul
deboraserban444: si sfarsirea
oberinde: Poti alege din urmatoarele titluri : Regina iarna si regele ger, Se asterne iarna peste sat, Farmecul iernii. Vis de iarna, Orasul are inima de gheata, Bucuria iernii etc. Sfarsitul este ultimul paragraf ,Ce minunat este să.....pana la sfarsit.
Alte întrebări interesante