Limba română, întrebare adresată de gidei137, 9 ani în urmă

dau coroana si 15 puncte ...descrierea unui profesi (creatoare de jurnale)va roooooog din suflet!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de alexandramaria01
2
Profesia de medic. O profesie grea care cere multe sacrificii si multa stiinta. Sa fii medic este cea mai frumoasa parte a vietii. Salvezi oameni ii ajuti si primesti laude de la toti. De mic/a imi doream sa devin medic bineinteles pe vreamea aceea eram un/o pusti/pustoaica care intelegea ca a fii medic e doar sa faci o injectie si sa pui un plasture peste o zgarietura si sa porti acel halat alb imaculat si gata toata lumea e fericita. Aceasta era partea mea preferata a copilariei mele. Imi placea sa merg la medicul meu de familie pentru ca admirat tot ce vedeam in jur puneam mii de intrebari si pentru ca eram cuminte primeam ba o manusa sau o masca. Meseria aceasta de medic este una complexa are multe ramuri si multe specializari si multe taine care trebuie descoperite adanc. Trebuie de stiut ca aceasta meserie prezinta la randul ei si unele riscuri. Trebuie sa fim ageri si foarte bine pregatiti deoarece o simpla greseala poate costa viata pacientului nostru. ( De aici mai adaugi tu :) Sper ca te-am ajutat. Astept mesajele tuturor.)

alexandramaria01: am inteles. :)
gidei137: ma poti ajuta?
alexandramaria01: Da, desigur.
alexandramaria01: iti voi face acuma compunerea. :)
gidei137: bine
alexandramaria01: Sa fii creatoare de junale este un lucru destu de frumos dupa parerea mea. Iti poti exprima opiniile sau parerile personale poti sa creezi povesti care i-ar putea inveselii pe altii sau chiar sa il pastrezi pentru tine. Sunt multe variante pe care le poti alege. Eu as vrea sa fiu o creatoare de jurnale deoarece as scrie un jurnal care se va intitula "Cum degurge o zi din viata mea" care onsa aive vreo 6 capitole si in care mi-as prezenta rutina mea
alexandramaria01: As fii extrem de fericita sa ii vad pe ceilalti cum imi citesc carte si ile captez atentia si ii fac sa nu mai lase cartea din mana as fii chiar onorata sa ii vad cum ar veni la mine sa le si semnez cartea.
alexandramaria01: sper ca ti-am fost de folos din pacate nu iti pot lasa mesaj. :( Dar daca mai ai nevoie de ceva te rog sa imi lasi tu mesaj :)
gidei137: mersi mult
alexandramaria01: cu mare drag. :)
Alte întrebări interesante