Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

DAU COROANA SI 28 DE PUNCTE.
SCRIE 3-5 RANDURI LA FIECARE.
Exprimați-vă opinia cu privire la următoarele afirmații:
1) O femeie nu este capabilă să fie antreprenor.
2) Tinerii astăzi nu mai aleg meserii manuale, deoarece sunt leneși.
3) Un superior are întotdeauna dreptate.
4) Șomajul este inevitabil.
5) Munca este farmecul vieții.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ueniz
6
1)O femeie poate avea aptitudini excelente de antreprenor.Avand un caracter temperamental și muncitor,dispune de o creativitate ieșită din comun.Ea poate începe o afacere pe cont propriu, uneori fără sa aibă nevoie de un ajutor sau susținere materială din partea altor persoane.

2)Tinerii din ziua de azi,nu mai aleg meserii manuale deoarece totul este mai simplu pe calculator.Unii dintre ei,prefera o meserie in domeniul virtual,datorită comodității și flexibilității programului de lucru.

3)Un superior este și el om,prin urmare,uneori greșește.Nu are întotdeauna dreptate, însă funcția pe care o ocupa in raport cu funcțiile subordonaților săi,ii confirma dreptatea.Asadar,un superior nu are întotdeauna dreptate.

4)Alegerea profesiei și plăcerea cu care îți desfășori activitatea zilnică îți determina perioada de colaborare și lucru in cadrul unei echipe.Somajul poate fi evitat atât timp cât îți duci la bun sfârșit îndatoririle la locul de munca.

5)Omul muncește din tinerețe pana la pensie.In tot acest timp, realizează investiții și este satisfăcut de roadele muncii sale.Munca este indispensabila dacă vrei sa îți îndeplinești o dorința sau un vis.
*nu știu sigur dacă este corect*

Sper ca te-am ajutat și sper sa fie bine!Succes la școala!

Utilizator anonim: mersi mult
Utilizator anonim: la fel
Alte întrebări interesante