Limba română, întrebare adresată de Alexa567, 9 ani în urmă

Dau Coroana Si 30 DE PUNCTE: redacTeaza uneseu din 10 propozitii pornind de la secventa :Esti tinar si te asteapta norocul ,va rog multa creativitate si cuvinte frumoase

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IuliaT1
3
Ești tânăr și te așteaptă norocul. Nu -l rata așa cum fac majoritatea oamenilor.
Gândește-te că atât cât ești tânăr ai posibilitatea să îți creezi viața așa cum îți va fi mai comod să o trăiești. În aceasta constă adevăratul noroc din viață. Trăiește și depune efort pentru a te bucura după. De ce norocul te așteaptă anume când ești tânăr? Pentru că exact atunci poți observa și înțelege de ce ai nevoie pentru un viitor cât mai bun. Anume când ești tânăr îți sunt date în fiecare zi cel puțin zece posibilități pentru a -ți găsi norocul, fericirea, calea spre o viață perfectă.
Ești tânăr și te așteaptă norocul. Nu -l rata! El nu întotdeauna bate la ușă. Caută -l și te vei mulțumi o viață.

IuliaT1: Te asigur că nu -i de pe net ^^
Răspuns de deea99me
1
Tineretea este considerata a fi cea mai frumoasa parte a vietii omului. Desi inca neinitiat, tanarul priveste viitorul cu optimism si cu entuziasm. Are planuri indraznete ,iar lipsa de experienta nu reprezinta un obstacol, ba chiar este un avantaj deoarece tanarul nu se gandeste la posibilitatea unui esec. Abilitatile sale,atingand deplinatatea, il ajuta sa se diferentieze de cei mai invarsta. Este constient de schimbarile recente din societate.Este abil si inspirat. Iar planurile sale,oricare ar fi ele si oricarui domeniu ar apartine, sunt in concordanta cu cerintele actuale ale oamenilor. Astfel actiunile sale vor fi considerate folositoare, vor duce catre un trai mai bun si nu vor puse laolalta cele inutile datorate unei gandiri invechite.


deea99me: Scuze ca nu am raspuns mai devreme, acum am vazut mesajul.
Alte întrebări interesante