Limba română, întrebare adresată de ALEXANDRAQWQW, 9 ani în urmă

DAU COROANA ȘI 55 DE PUNCTE.
EȘTI CURIOS DE CE ,,DE VREO TREI ANI N-A MAI FOST NIMENI" PE LA RUINE? SCRIE O COMPUNERE NARATIVA DE 100-150 DE CUVINTE,ÎN CARE SA POVESTEȘTI O ÎNTÂMPLARE STRANIE CARE A DETERMINAT CA VIZITATORII CETĂȚII DE LA VULTUREȘTI SA FIE TOT MAI PUTINI.


AmaliaAmy11: <3
AmaliaAmy11: Nu normal as sta si toata noaptea sa vb cu tn dar mi s-a dus bateria...din pacate!
AmaliaAmy11: Si cum adica "ceeeeeee?"
AmaliaAmy11: Bn sa nu intelegi gresit pa!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Davidpiscot
8
De ceva vreme nimeni nu a mai calcat pe la cetatea Vulturesti, o cetate in care s-au intamplat multe lucruri stranii .Acestea au facut ca din ce in ce mai putin oameni sa vina in excursie.TOTUL A INCEPUT INTR-O VARA CAND , INTR-O SEARA S-AU AUZIT NISTE ZGOMOTE.LA ACEASTA CETATE ERAU NISTE CASUTE UNDE PUTEAI RAMANE PESTE NOAPTE. AICI, ERA O FAMILIE CARE A PETRECUT APROAPE PANA IN ZORII DIMINETII CU UNII DINTRE PRIETENII SAI.ACESTIA SE DISTRAU , ADMIRAU CETATEA PANA AU AUZIT UN ZGOMOT.EI NU ERAU FOARTE SPERIATI SI ASA S-AU DUS SA VADA CE E.LANGA   CETATEA VULTURESTI ERA O PADURE DEASA DE CARE TOTI SE TEMEAU.ACEASTA FAMILIE ERA FOARTE CURAJOASA SI ASA DIN CAUZA DORINTEI DE A AFLA CE SE AUDE, EI AU MERS SPRE PADURE. AU INTRAT, INSA NU AU MAI IESIT DE ACOLO. A DOUA ZI, POLITIA ERA LA LOCUL FAPTEI , INSA NIMIC NU AU GASIT CA SA AIBA CA INDICIU.URMATOARELE SERI NU S-A MAI AUZIT NIMIC. TURISTII INSPAIMANTATI INCEPUSERA SA NU MAI VINA IN EXCURSIE IN CETATE. DUPA CATEVA LUNI , INCEPUSERA SA VINA DIN NOU TURISTII, DAR ZGOMOTELE SE AUZEAU DIN CE IN CE MAI DES SI APROAPE DE OAMENI.FIINDU=LE TEAMA, ACESTIA AU PLECAT POVESTIND CU TEAMA DESPRE CETATEA VULTURESTI.DIN ACEA VARA , NIMENI NU A MAI TRECUT PE LA ACEA CETATE, INSA ZGOMOTELE TOT SE AUZEAU.DE ATUNCI, CETATEA VULTURESTI A DEVENIT UN LOC STRANIU, FIIND CUNOSCUTA CA CETATE ZGOMOTELOR DE SEARA.

SIMONASD: DAVID NU MI-AI RASPUNS !!!!!!
Davidpiscot: Cu placere :)
SIMONASD: CEE ??
AmaliaAmy11: Pei nu iai raspuns David !
AmaliaAmy11: "Cu placere" pt ce ??......
SIMONASD: II PROST AMALIA !!!
SIMONASD: CE VREI DE LA EL ???
AmaliaAmy11: Eeee nu spune asa !
Răspuns de AmaliaAmy11
7
Vizitatatorii vin sa viziteze cetati de la Vulturesti.Si cum veneau mai multi vizitatori cu atat dispareau pe zi ce trecea.Nimeni nu intelegea cum dispar copii si adultii.De frica sa nu dispara si ei vizitatorii concepu un plan foarte puternic.Dar nimic.Nu se intampla nimic.Toti oameni din cetatile din Vulturesti se gandi si se rasgandi si facu un nou plan.Da aceasta data se intampla ceva,dar nu ce la ce se asteptau oameni.In loc sa prinda ei pe cel care face asta i-a prins el pe ei.Trecu o zi,doua,trei si oameni nu mai rezistau.Inca ei nu aflase ce se intampla.Unii spuneau ca este o farsa altii ca vor murii si tot asa.Si cand sa intre....in camera unde erau prinsi oameni un tablou parca se misca din perete.Nu era o fantoma ci puterile marelui vrajitor di toata lumea.Oameni nu mai aveau scapare pt ca ii aveau la degetul mic pe toti.Si asa s-a aflat misterul "De ce dispar oamenii?",dar si ei,la randul lor vor disparea.De atunci nu mai exista niciun om pe pamant din cauza ca atunci cand vrajitorul ii disparea pe vizitatori a inteles ca trb sa omoare pe toata lumea care nu ere de partea lui...
SFARSIT
Alte întrebări interesante