Studii sociale, întrebare adresată de SchoolBooSilverGhost, 8 ani în urmă

DAU COROANĂ ȘI FOLLOW!! VĂ ROG FRUMOS URGENT DACĂ SE POATE!!


AM NEVOIE DE DIFERENȚELE DINTRE OAMENI,NU DINTRE CEI SĂRACI ȘI CEI BOGAȚI CI DIFERENȚELE DINTRE TOȚI OAMENII! NU ÎNĂLȚIMI ȘI PĂR DE EXEMPLU BUNĂTATEA!!
ȘI SĂ FIE LUNG!DAR NICI PREA LUNG!
SĂ FACEȚI ASTA SUBLINIIND DIVERSITATEA LUMII ÎN CARE TRĂIM!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de thebestuser
5
Toți oamenii sunt diferiți... de la culoarea pielii și pana la calitatile sufletești!
Eu tot timpul am văzut binele in oameni, chiar și când îmi vorbeau urat sau îmi spuneau ceva de rău... Mereu am putut sa accept faptul ca oamenii sunt diferiți! Exista oameni mai buni, mai rai, mai deștepți, mai puțin deștepți, mai înțelegători, mai respingător, mai frumoși și mai urâți! Exista toate tipurile de persoane! Important este sa vedem ceea ce acele persoane au de oferit. Cum ar fi: o persoana poate fi mai deșteaptă doar ca aceeași persoana poate avea sufletul negru sau o persoana sa die foarte timida sau introvertită și in același timp sa aibă un suflet atât de frumos și sa fie atât de buna cu persoanele din jurul ei încât sa vrei sa stai numai cu ea!
Vedeți? Oamenii sunt diferiți, dar asta nu înseamnă ca toți cei care nu sunt albi la culoarea pielii sau toți cei care nu sunt populari pe toate rețelele de socializare ar trebui excluși din societate! Ba din contra ar trebui sa li se dea o șansa sa poată fii și ei integrați sa poată și ei sa aibă prieteni!
Acestea fiind spuse eu cred ca faptul ca oamenii sunt diferiți este cel mai bun lucru dintre toate. Gândiți-va dacă toți am fi lafel. Toți am fii frumoși, toți am fi slabi, toți am fi buni, ce s-ar mai alege de planeta asta? Nu ar mai avea nici un sens!







Sper ca ți-a plăcut!! M-am chinuit mult la ea și sper ca o sa-mi dai coroana❤️
SPOR LA TREABA!


thebestuser: Subliniază tu ca eu nu știu cum
thebestuser: Îți place?
Alte întrebări interesante