Limba română, întrebare adresată de dfgcdffc, 9 ani în urmă

Dau coroană si mulțumesc

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SlimeFairy
1
    Incep prin cautarea pe inernet.Nu gasesc ceva care sa ma multumeasca.Ma gandesc sa il intreb pe ajutorul meu, dar... stiu si eu as vrea sa fie ideea mea.Caut in enciclopedii si carti. Tot nimic! E culmea. Imi amintesc ca atunci cand eram mic mama mi-a luat o carte despre istorie si o avem in biblioteca. M-am dus si am cautat-o. Am gasit si un biletel pe care scria: Cand nu ai inspiratie cauta in cat mai multe carti sau du-te la biblioteca. Si am inceput sa scriu la romanul meu.

Sper ca iti place.
Răspuns de ChineliMaria2006
2
Incercam sa scriu un roman nou, dar inspiratia nu era de acord cu mine. Nu am avut nici o idee.
Primul meu gand a fost sa ma relaxez, dar tot cu o foaie alba am ramas. Dupa am incercat sa cer opinia simplilor trecatori de pe strada, dar nici asta nu mi-a readus inspiratia. Am mai incercat si sa ascult melodiile mele preferate, dar nimic nu m-a inspirat. 
Dupa multe incercari de a asterne cuvintele mele pe hartie, m-am decis sa copiez idei din romane mai putin cunoscute. Dupa o cercetare mare pe internet m-am hotarat sa caut in biblioteca mea, poate o sa gasesc ceva interesant. 
Exact in momentul in care am vrut sa scot o carte de pe un raft mai inalt a cazut un caiet mic si vechi. Cum l-am vazut mi-am amintit istoria lui, era jurnalul meu din copilarie, iar atunci mi-a venit inspiratia. Puteam reproduce "Limba copilareasa" cu una de poet profesionist, povestint tot ce faceam atunci cand eram copil in noul meu roman.
 Sper ca mai am si alte jurnale, in caz ca o sa raman iar fara inspiratie.

Sper ca te-am ajutat!
Alte întrebări interesante