Limba română, întrebare adresată de ofamiliecineva, 8 ani în urmă

dau coroană și mulțumesc ​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dary149
1

Răspuns:

SCOALA este locul ce mai frumos din lume . Cand o privesti de departe , ascuns dupa mana iubitoare a mamei ti se pare URIASA. Parca e un monstru care mananca oamenii. Dupa un an te vei imprietenii cu ea ,iar apoi relatia voastra se va destrama cand vei da de tabla inmultirii si lectiile de gramatica care te vor infuria atat de tare incat vei mazgalii copertile cartilor , vei arunca cu hartie in profesori si vei scrie cuvinte urate pe tabla . Dar notele scrise cu rosu in carnetul elevului te vor linistii numaidecat.

La scoala vei face cunostinta cu colegii care mai apoi iti vor fii prieteni si colegii care iti vor fii dusmani insa in clasa a opta ti se vor parea toti la fel si nu vei mai vrea sa te desparti de ei....de scoala care ti-a oferit atatea clipe minunate si iti va fii dor pana si de mosul ala rapciugos care iti dadea mereu nota mica si te scotea la tabla fix cand nu stiai.

Dar anii trec ...si vei ajunge sa mergi tu insuti cu odorul a scoala si sa privesti nostalgic spre ea caci iti aduce aminte de COPILARIE.

Sper ca te-am ajutat ! Dai coroana? TE rogggg

Alte întrebări interesante