Limba română, întrebare adresată de clauclaudia875oxaqfr, 8 ani în urmă

DAU COROANA ..URGENT !!! Imaginează ti ca te-ai întâlnit cu Degetica. Scrie un text de 5-7enunțuri în care sa o prezinte pe fetita,folosește expresii frumoase precum,glas cristalin,ochii ca doua migdale sau smaralde),obraji imbujorati.. în prezentare nu uita sa răspunzi la următoarele intrebari cum arata?-infatisare,ochi,par,înălțime,îmbrăcăminte..ce îi place sa facă ?citește,canta,pictează,înoată,se joaca; cum se poarta cu ceilalți? ce te a impresionat mai mult la ea?

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LisaSmith327
3
Ca orice seara obișnuită am mers la culcare. Nu puteam sa adorm căci auzeam zgomote ciudate .Mi-era frica,dar se auzea tot mai tare și mai tare.Deci am mers sa Vad cine e...
Zgomotele veneau de la geam.Si acolo era o fetita ,numele ei era Degetica. Avea un glas cristalin și ochi ca doua migdale.Era destul mica și cauta un loc de trai.Parul era micuț și blond,ochii de un albastru deschis era subțire îmbrăcată deși afara era frig. A rămas la mine acasă. Ii plăcea sa picteze,și sa cânte. Se purta foarte frost cu mine deși știa ca n-o si ai fac rău. M-a impresionat la ea faptul ca era agera mereu știa cum sa se ascundă.
Alte întrebări interesante