Limba română, întrebare adresată de alee678, 8 ani în urmă

dau coroană urgent va rog

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeahomiuc
0
《Primavara》

O floare se desprinse lenesa de creanga unde a stat amar de timp, facand un dans lent pana sa atunga pamantul. In parc era limsite. Bancile erau calde de la soarele ce le incalzise si care vestea timid venitea verii. Uneori tipete de copii se auzeau in departare de la locul de joaca.
Cantecul pasarelelor sparse linistea de aceasta data. Frumoase randunele se intorsesera in tara iar acum isi faceau simtita prezenta cu un cantec special, a lor. Acest cantec iti umplea inima de caldura, glasul lor facand micul parculet un loc perfect unde iti poti petrece dupa-amiaza, un loc unde poti lectura o carte, sau unde poti iesi la plimbare cu prietena mea mai buna.
Codita unei veverite se zarea printre runzele unui tei. Era cand sus, cand jos. Acum a scapat o chinda, hop. Oare sa mearga dupa ea?
Linistea naturii fu tulburata. Un grup urias de copii intrara in parc cu rolele si bicicletele. Ce mai galagie! Rasul lor rasuna pana la capatul parcului. Veberita se ascunse in scorbura la vederea lor, dar soarele iesi din nori mai puternic atunci.
Ce zi minunata de primavara!


COROANĂ?

alee678: daa. ms ..e despre gradina sau parc?
andreeahomiuc: parc. coroana
alee678: daaa. deocamdată nu îmi apare dar când imi apare ti-o dai
alee678: dau
andreeahomiuc: oki
Alte întrebări interesante