Dau coroana, va rog ajutatima!
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
1
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
x - 1 - x^2/(x + 2) = [x(x + 2) - (x + 2) - x^2]/(x + 2) = (x^2 + 2x - x - 2 - x^2)/(x+2)
= (x - 2)/(x + 2)
E(x) = (x - 2)/(x + 2) : (x - 2)/(x + 2) = (x - 2)/(x + 2) * (x + 2)/(x - 2) = 1
Alte întrebări interesante
Engleza,
8 ani în urmă
Matematică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Informatică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă