Limba română, întrebare adresată de Curiosul2008, 7 ani în urmă

Dau coroana va rog!



Alcătuiți un text despre prietenie în care sa folosiți

-trei pronume personale forma accendentă

-cinci pronume personale forma
neaccendentă.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de danutsezonov
1

Răspuns:

Prietenia este unul dintre cele mai valoroase și importante lucruri din viață. Fără prieteni buni, mă pot simți singur și pierdut. Prietenii mei au fost mereu alături de mine în momentele bune și în cele rele și sunt atât de recunoscătoare că îi am în viața mea.

Petrecem atât de mult timp împreună, râzând și împărtășind povești. Pot conta oricând pe ei pentru a fi acolo atunci când am nevoie de cineva cu care să vorbesc sau de un umăr pe care să plâng. Ei sunt confidentii mei, sistemul meu de sprijin și familia mea departe de familie.

Prețuiesc amintirile pe care le-am făcut împreună și aștept cu nerăbdare să facem multe altele în viitor. Poate că nu suntem întotdeauna de acord cu totul, dar asta face prietenia noastră atât de specială. Ne acceptăm unul pe altul pentru ceea ce suntem, defecte și toate. M-au învățat cum să fiu o persoană mai bună și pentru asta voi fi mereu recunoscător.

Prietenia nu înseamnă doar să petrecem timp împreună, ci și să fii acolo unul pentru celălalt. Fie că este vorba doar de un apel telefonic sau de un mesaj text, să știi că te poți baza pe prietenii tăi este un sentiment cu adevărat reconfortant. Mi-au arătat că nu sunt singur pe lume și că este un sentiment că banii nu pot cumpăra.

In concluzie, prietenia este unul dintre cele mai pretioase daruri pe care le poti primi in viata. Fără prietenii mei, nu aș fi cine sunt astăzi. M-au transformat în persoana care sunt astăzi și sunt veșnic recunoscător pentru asta. Sper că toți aveți prieteni în viața voastră care vă aduc la fel de multă bucurie pe cât îmi aduc a mea.

Alte întrebări interesante