Dau coroana!!! Va rog e urgent
Anexe:
Răspunsuri la întrebare
Răspuns de
0
Răspuns:
(5/3; -13 2/3)
Explicație pas cu pas:
egalezi ecuatiile functilor
f(x) = g(x)
-4x - 7 = -10x + 3
-4x + 10x = 7 + 3
6x = 10
x = 10/6 = 5/3
Pe y il calculezi inlocuind pe x cu 5/3 in oricare dintre cele doua functii.
-4 *5/3 - 7 = -20/3 - 21/3 = -41/3 = -13 2/3 (-13 intregi si 2/3)
Alte întrebări interesante
Matematică,
8 ani în urmă
Fizică,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Limba română,
8 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă
Matematică,
9 ani în urmă