Limba română, întrebare adresată de sasha23, 9 ani în urmă





DAU COROANA.
VA ROGGGG.E URGENT
eseu despre sportul meu preferat(de dorit despre inot)

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
35
Sportul meu preferat este ceva simplu, cunoscut de toti, numit inot.Inotul este un sport care aduce foarte multe beneficii, de la cele fizice pana la cele mintale si sociale.El iti intareste musculatura si este foarte sanatos.Este o obtiune excelenta pentru a face miscare in orice perioada a anului, dar cel mai mult este practicata in timpul verii.Intotul are o buna influenta asupra plamanilor, mareste capaitatea respiratorie si te ajuta sa respiri mai eficient.De asemenea, inotul este folositor pentru adultii si copiii cu astm. Pentru multe persoane, inotul este ca si o forma de meditatie. Acest lucru este posibil deoarece inotul este o activitate care necesita maxima concentrare si nu o poti combina cu alte distractii precum cititul sau privitul la televizor. Inotul reduce stresul si te face sa te simti relaxat si odihnit.
Inotul este distractiv si poate fi o modalitate foarte buna de socializare. Chiar daca il practici pe plaja sau in piscina, este placut sa inoti cu alte persoane.
Cred ca itelegeti de ce inotul este sportul meu preferat.Chiar daca este unul obisnuit,nu te plictisesti niciodata de el si mereu este folositor.

Alte întrebări interesante