Matematică, întrebare adresată de stefaniastoian54, 8 ani în urmă

dau coroanaa pentru un raspuns rapid dar corect

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de HawkEyed
2

Răspuns:

Explicație pas cu pas:

a) (1,2 + 2,3 + 3 + 4,5) : 4 = 11 : 4 = 2,75  ⇒ (5)

b) (2+ 2 + 2 + 3 + 3) : 5 = 12 : 5 = 2,4   ⇒  (1)  

c) (3,7 + 1,2 + 0,9) : 3 = 5,8 : 3 = 1,9(3)   ⇒ (3)

d) (1,(3) + 0,(6) + 1) : 3 = (12/9 + 6/9 + 1) : 3 = (18/9  +  1) : 3 = (2 + 1) : 3 = 3 : 3 = 1   ⇒ (2)


robertinni: Ma puteti ajuta si pe mine, va rog? (https://brainly.ro/tema/8858425)
Alte întrebări interesante