Limba română, întrebare adresată de bolboasamirela, 9 ani în urmă

dau corona ! cine stie sa ma ajute cu un text mai mare sau mai mic care sa aiba inceputul :


intr-o casa la marginea padurii locuia o familie de iepurasi . intr-o zi.....

dau coroana la cea mai mica idee despre care pot scrie !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de RalucaVioleta2
1
Intr-o zi , Pufoşica a iesit afara sa se joace cu fratii ei . Pufoşica a vazut ceva ciudat dupa un copac asa ca s-a dus sa vadă ce este acolo fara sa-si anunțe fratii mai mari . Pufoşica a vazut un pui de urs si s-a speriat .. asa ca a fugit . Fratii ei erau foarte speriați deoarece nu o mai vedeau pe Pufoşica, cand a vazut-o toti ai certat-o pentru ca s-a îndepărtat. Au plecat acasa iar la cina Pufoşica a povestit ce s-a intamplat .. părinții ei i-au zis sa nu mai plece de langa fratii ei niciodată .

Sper ca te-am ajutat !
Răspuns de alexandra9ani
3
Intr-o casa la marginea padurii locuia o familie de iepurasi.Intr-o zi acestia au hotarat sa mearga sa culeaga morcovi dintr-o gradina a omului .
Ei au plecat de dimineata si au ajuns pe la pranz.Au avut noroc ca nu era nimeni acasa.Au sarit gardul in gradina.Cainele,vazand ca iepurasi au navalit in gradina,a latrat puternic.Mama s-a speriat , a cules morcovi si a sarit gardul.S-a speriat insa,ca ceilalti au ramas.
Cainele, a scapat din lant si a venit dupa ei.Iepurasi speriati n-am mai avut ce sa faca.Apropiundu-se cainele nu le-a facut nimic.A inteles ca trebuia sa ia morcovi pentru a se hrani.Asa ca,cainele a scos din pamant 10 kg de morcovi.Iepurii i-au multumit si au plecat fericiti.
Dupa o zi , iepurii s-au intors cu o mancare,drept rasplata pentru ajutor.Cainele a multumit si a mancat cu pofta mancarea.Ce frumos!

Asta e o idee!Succes!
Alte întrebări interesante