Limba română, întrebare adresată de nadia5434, 8 ani în urmă

!!!!!DAU CORONIȚA!!!!!!!!​

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de evastefaniamelinte13
0

Răspuns:

Ușa secretă

(un nume) este o fată/un băiat de (un numar) de ani si trăiește cu mama si tatal lui/ei intr-o căsuța mică si verde.

(nume) a vazut o usa foarte mică. Ii trebuia o cheie. (nume) nu stia unde este acea cheie. Ea/El s-a uitat printre dulapuri. Nu era nimic. Intr-un final a gasit cheia. Ea era intr-un dulap foarte mic. Era aproape invizibil acel dulap. (nume) a luat cheia si s-a dus repede la ușă. Era 12 noaptea. (nume) a deschis ușa si a intrat. S-a trezit intr-o camera plina de sclipici. Nu ii placea acea camera. Voia sa iasa, dar ușa s-a inchis in spatele lui/ei. Trebuia sa gaseasca o cale sa iasa de acolo mai repede.

A continuat sa mearga in fata si la un moment dat a aparut o vrajitoare si 3 drumuri diferite. Vrajitoarea zise ca trebuie sa alea un drum dintre cele trei drumuri si scapă de ea. (nume) se duse pe drumul din mijloc. Merse pana cand un caine a aparut in fata ei/lui. (nume) se intoarse repede la vrajitoare. Era sigur/singură că acela nu era drumul bun. Se duse pe ultimul drum. Era sigur/sigură că acela era drumul bun si chiar asa era. A mers in față fără nicio problemă.

La un moment dat a intalnit o zână. Langa ea era un pod. Ea spuse ca daca raspunde la o ghicitoare poate sa treaca pe pod si o sa iasa din aceasta incapere. (nume) era pregatit/pregatita sa raspunda. Zâna îi puse ghicitoarea. Ghicitoarea era: Ce sta in apa si nu se udă. (nume) stia ghicitoarea asta de cand era mai mic/mică. Raspunse din prima corect. Raspunsul era umbra. (nume) se duse pe pod si iesise din acea incapere.

(nume) chiar a fost speriat/speriată cand a intrat pe acea ușă. Credea ca va ramane acolo. Din fericire a iesit de acolo si a învățat să nu mai se duca intr-un loc in care nu stie ce e acolo.

Sper ca te-am ajutat :)

Alte întrebări interesante