Engleza, întrebare adresată de macoveigina61, 8 ani în urmă

Dau Coroniță! De tradus textul urgent

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iorgaanamaria02
1

Răspuns:

Cesar Millan este un Mexican-American care iubește câinii mai mult care orice in lume. El chiar se introduce și într-un fel de "cățeluș" : "Dacă te întrebi ce rasa sunt, sunt Mexican, dacă te întrebi altceva, vino pe blogul meu!" spune el. Defapt, el e cunoscut și ca "Dresor de câini" dupa o emisiune produsa între 2004 și 2012. El ajuta câinii agresivi sa își schimbe comportamentul și sa creeze relații mai bune cu oamenii.

Caesar recomanda înmânarea unu câine cu "energie calma" și este posibil doar atunci când proprietarul este o persoana calma în interacțiunea cu animalul. Caesar crede ca cele 3 nevoi importante sunt: exercițiile, disciplina și afecțiunea- și tocmai în acesta ordine.

Când lucrează cu un câine, Caesar folosește semne vocale, gesturi și limbaj al corpului pentru a comunica, el rar vorbește sau spune numele câinelui. El crede ca un câine simte, înțelege și reacționează mai bine la energia omului decât la vorbire.

Unul dintre mulții câini ai lui Caesar este un Pit Bull Terrier American numit Junior, care îl ajuta sa vindece alți câini cu energie calma. Junior a învățat lucruri de la Daddy, unul dintre câinii lui Caesar care nu mai este în viata

Explicație:

Te rog coronita!


englezaajutorplis: bună, ajută-mă și pe mine l ultima problema de pe contul meu, mersi
Alte întrebări interesante