Limba română, întrebare adresată de kira25, 9 ani în urmă

DAU CORONITA PENTRU CEL MAI FRUMOS RASPUNS!!!!!!!
intervievati-va parintii.cu ce se asociaza pentru ei scoala?Ce amintiri frumoase au ei din anii de scoala?prezentati succint (in scris)informatia obtinuta in interviu.
Va rog foarte mult!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de steligeo
79
Pentru parintii mei scoala a fost cea mai frumoasa etapa din viata, pentru ca atunci au invatat primele silabe citite, au invatat primele socoteli si mai tarziu primele notiuni , care au fost temelia invataturii. In scoala au invatat ce este prietenia, ce este respectul fata de profesori dar si fata de colegi, au inteles cum sa respecte limba romana, au cunoscut informatii despre bogatiile tarii, despre istoria neamului stramosesc, despre fauna si flora patriei.
- mama, cum era colega ta de banca ?
- era o fetita blonda cu codite prinse in fundite, cu ochi caprui si tenul alb ca marmura. Din acest motiv eu ii spuneam bibelou.

steligeo: _ cum era profesoara de limba romana ?
- Era o femeie blanda , mai corpolenta cu parul scurt, mereu coafat. Ne insufla dragostea pentru citit, indemnandu-ne sa imprumutam carti de la biblioteca scolii. Dupa ce le citeam le comentam in clasa, la orele de romana. Apoi faceam fise pentru fiecare carte. Ce frumoase erau orele de literatura !
Alte întrebări interesante