Limba română, întrebare adresată de alexandrunecul, 9 ani în urmă

Dau coronița!!!Plus 100 puncte!!
Redactează o compunere 15-25 rânduri, in care să-ti exprimi opinia "Despre nevoia de a avea modele in viata".În compunerea ta trebuie:
-să-ti prezinti opinia despre nevoia oamenilor de a avea modele în viată;
-să-ti argumentezi opinia ta cu exemple potrivite;
-să respecti trăsăturile textului argumentativ;
-să respecti limita de spatiu indicată;
-să respecti regulile de redactare ale unei compuneri.


Dododina13: Ai pus 50 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Dododina13
1
COMPUNEREA :

Am avut un exercitiu la romana care suna asa :  Redacteaza o compunere de 15-25 de randuri , inare sa-ti exprimi opinia '' Despre nevoia de a avea modele in viata  '' . Eu repede mi-am luat caietul si am scris : Opinia mea este ca nu trebuie sa ai modele in viata fiindca nu trebuie sa fii ca altii . Fii tu insuti . Sa nu zici ca el e mai frumoasa decat tine si atunci este modelul meu , tu esti frumos in felul tau , esti special in felul tau . M-am saturat de aceste lucruri : ca eu sunt mai frumos , ca ea e mai frumoasa , ca esti urata . STOP ! Trebuie sa fii mai puternic ! Sa nu dai inapoi . Ei zic aceste lucruri fiindca sunt gelosi . Tu nu trebuie sa fii gelos . Repet , trebuie sa fii tu insuti . Cei care sunt invidiosi sunt doar rai si le place cand adversarul sufera . Nu te lasa batut. Nu te gandi ca ele sunt populare , si tu esti in felul tau !
                                              SFARSIT !

Doamna invatatoare mi-a dat un FB* fiindca a zis ca m-am straduit . Altii nu inteleg aceste chestii dar important este ca eu sa le inteleg !

SPER CA TE-AM AJUTAT ! 





alexandrunecul: teoretic ii cat de cat bun..
Alte întrebări interesante