Limba română, întrebare adresată de Cosmi2004, 9 ani în urmă

Dau coronita si ofer 50 de pcte!!!!

Realizați un portret despre o prietenă in maxim 8-10 rânduri. Va rog sa înceapă așa; ,,In ziua de 1 August eu si niște prietene ne-am dus la Cascada Bigar
la Severin......... dintr-o data ne-am pomenit ca striga o fata cu ochi..,,, si înaltă ....... apoi ne-am dat seama ca era ......"

•Va rog sa folosiți si câteva personificari!!!


mgmail: pentru ce iti trebuie?
Cosmi2004: La tema la Romana
adrianalungu: In ziua de 1 August eu si niște prietene ne-am dus la Cascada Bigar la Severin ca sa ne odi
Cosmi2004: Poți sa scri la raspuns nu la comentarii
adrianalungu: In ziua de 1 August eu si niște prietene ne-am dus la Cascada Bigar la Severin ca sa ne odihnim si dintr-o data ne-am pomenit ca stiga o fata cu ochii caprui si
adrianalungu: acus
Cosmi2004: Te descurci Blisceaccristi?
Cosmi2004: Hei mai aveți mult??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de blisceaccristi
2
In ziua de  august eu si niste prietene ne-am dus la Cascada Biagar la Severin.Primblindune impreuna dintr-o data ne-am pomenit ca striga o fata cu ochii mari si negri,cu un par lung,subtirica si inalta.Nu ne pricepeam cinei persoana si ce doreste de la noi apoi ne-am dat seama ca era Maria prietena cu care am fost impreuna la o tabara de vara si cu care nu ne-am vazut de mult tipm.In ochii mari a Mariei se oglindeau licaririle razelor de soare,avea niste sprincene subtirele si niste gene foarte lungi si incovoieteavea avea o infatisare de papusa cu o piele alba si niste mini subtiri.S-a schimbat foarte mult de cind nu ne-am vazut mai nici nu am recunoscuto dar eram foarte bucuroase s-o revedem.

Cosmi2004: Ms
blisceaccristi: cu placere
Cosmi2004: Poți sa mai ma ajuți ceva, te rog!!!
blisceaccristi: da
Cosmi2004: Uite asta este pg
Cosmi2004: http://brainly.ro/tema/2330756
blisceaccristi: ok
Răspuns de mgmail
0
in ziua de 1 August eu si niste prietene ne-am dus la Cascada Bigar la severin sa o admiram.Dintr-o data ne-am pomenit ca stiga o fata cu ochii de un verde deschis seducator si inalta,cu parul blond apoi ne-am dat seama ca este verisoara mea cea mica.

Cosmi2004: Imi place mai mult cea de sus
mgmail: nu ma bag
Alte întrebări interesante