Studii sociale, întrebare adresată de DavidINFINETE, 8 ani în urmă

Dau coronita!!!!! tot la cultura civica



fara ex 10

Anexe:

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de sqqdwt
0
7-F,A,A
8.Riscurile previzibile sunt riscuri la care te asteptai sa se intample, riscuri pe care le poti evita sau repara relativ usor, de expmplu, daca lasi carnea prea mult la prajit te poti astepta sa se arda, asa ca nu o lasi mult la prajit. Riscurile imprevizibile sunt riscurile de care nu ai idee ca se pot intampla, riscurile imprevizibile au loc, de obicei, din necunostiinta de cauza. O sa dau iar un exemplu din bucatarie:) Un om care nu a gatit niciodata nu are de unde sa stie ca daca lasi clatitele prea mult in tigaie se vor lipi de tigaie, asa ca, fara sa stie, risca sa i se lipeasca clatitele de tigaie.
9.Eu cred ca succesul in afaceri apare atunci cand apare si profitul. Nu cred ca te poti numi un om de afaceri de succes daca afacerea ta nu iti aduce bani.
Un exemplu bun este Henry Ford, fondatorul Ford. Inainte ca afacerea lui sa aiba succes, Henry Ford, a avut o alta afacere care a esuat de cinci ori, deci punctul lui este perseverenta, faptul ca nu s-a dat batut.Un alt exemplu poate fi Soichiro Honda, la fel ca in cazul lui Henry Ford, afacerea lui Soichiro a esuat la inceput. Ambele afaceri sunt acum afaceri de miliarde de dolari, in concluzie, nu trebuie sa renunti din prima
Alte întrebări interesante