Limba română, întrebare adresată de Farah, 9 ani în urmă

DAU CORONIȚAAA!!!!!!!!!!!!!
1. Alcatuiti o compunere de 80-150 de cuvinte in care sa descrii un peisaj montan,care sa inceapa cu secventa: „În fiecare dimineata,priveam mut de fascinatie...”.

VĂ MULȚUMESC ENORM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de inesaosedlov200
3
În fiecare dimineata,priveam mut de fascinatia care ma inconjura de dupa geamul casei. Eram atat de uimita de peisajul din munti incat nu ma puteam opri de privit pe geam. Razele soarelui imi bateau drept in  fata si ma mangaiau, lasindu-ma sa privesc privelistea minunata. 
   Muntii erau plini cu zapada dar asta nu ne impiedica sa iesim afara cu prietenii la joaca, sa ne bucuram de privelistea minunata pe care ne-o oferea natura. M-am imbracat repede si am iesit afara la aierul curat si proaspat. Parca ma simteam in rai si nu doream ca sa ma intorc in casa. Am petrecut mult timp afara cu prietenii mei, iar aceste amintiri imi vor ramine in memorie pe veci!

Sper ca te-am ajutat. Succes!

Farah: Mulțumesc!!!
seremetstefan: Poti da un titlu sugestiv ?
Răspuns de Rodi11
3
In fiecare dimineață, priveam mut de fascinație din geamul hotelului unde eram cazați la muntele Baisorii. Era primăvară , muntii erau acoperiți de brazi înalți si verzi . Din geam vedeam cat de înalți si maiestuosi erau munții. Cat vedeam cu ochii era numai verdeață pe suprafata lor.Sub geam se vedeau de aproape si multe flori albe, albastre , rosii si plante frumoase printre care si multe ferigi.
Varfurile muntilor parca strapungeau cerul senin al dimineții. Roua făcea ca tot ce era verde sa strălucească sub razele calde ale soarelui.
O liniște apăsătoare domina întreaga atmosferă.Păsările zburau bucuroase pe toata zona muntoasă, bucurandu-se si ele de priveliștea maiestuoasă ce ne era dat sa vedem. Ele planau în cercuri , căutând cu privirea ageră micile animale de la sol care cautau mâncare, la adăpostul muntelui.
Aceasta excursie la muntele Baisorii si priveliștea montană imi vor ramane mereu in minte.

patrick1000: super compuneri
Rodi11: Multumesc ☺
Farah: Mulțumesc!
patrick1000: cu placere
Rodi11: Cu placere ☺
Rodi11: Ti-a placut cealalta mai mult , trebuia despre iarna la munte?
Rodi11: Eu am fost acolo si am scris ce am vazut in excursie ☺
seremetstefan: Poti da un titlu sugestiv?
Rodi11: " Frumusețea si măreția munților "
Rodi11: Zic eu ;s-ar putea potrivi
Alte întrebări interesante