Limba română, întrebare adresată de lyndsey89, 9 ani în urmă

Dau foarte multe puncte!
Scrie un eseu/o poveste intitulata: Eu sint o carte(sau:Cartea care sint). Vorbeste in el despre tine, ce esti,cum esti,ce iti place,dar parca ai vorbi despre un personaj:cartea. Poti fi o carte de poezii,poti fi un roman de aventuri,poti fi un manual de geografie ori de matematica. Poti fi o carte ilustrata,poti fi o carte electronica,o carte vorbita( un audio-book)-orice iti sugereaza firea si imginatia.
In eseul tau pot sa apara remarci de felul:bineînteles ca,pentru a ma cunoaste,e bine sa-mi cititi mai intîi "prefata„, din care o sa aflati ca...
Poate ca nu vei uita sa spui ca textul de baza, din cartea care esti,te reprezinta plenar pentru ca...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
115
   Mereu ne-am gandit ca e greu sa scrii un roman, e greu sa folosesti figuri de stil, e greu sa-ti imaginezi o poveste intreaga.Dar niciodata nu ne-am gandit ca viata noastra poate fi o carte in care noi suntem personajul principal.
   Eu sunt o carte de aventura.Imi place sa ma adventurez, sa descopar lucruri noi, sunt foarte curioasa si interesanta.Am multi prieteni care sunt interesati de viata mea, de povestea mea.Poate te-ai gandit vreodata "poate ca eu sunt doar o carte, sau sunt doar un personaj din cartea lui Dumnezeu, cel care m-a creat."Poate este asa, dar tu poti sa formezi singur cartea, poti sa o schimbi, poti sa o transformi.
   De fiecare data cand vrei sa faci ceva gandeste-te daca ai vrea ca cineva sa citeasca acel lucru, daca acel lucru este bun.Tu iti scrii propria carte cu actiunile tale din realitate, tu esti cartea!

lyndsey89: Multumesc
Utilizator anonim: cu placere
lyndsey89: Ok
Alte întrebări interesante