Limba română, întrebare adresată de bebe3435, 8 ani în urmă

dau puncte o compunere cu titlul "tehnologia ne ajută sau ne încurcă", care să fie legată atât de fizică cât și pentru biologie.Cine nu știe să nu scrie aiurea vă rog​

Compunere să înceapă așa:De când i a cazut lui Newton mărul in cap, de când am văzut primelele celule ale plantelor, de atunci e tehnologia veche ca lumea...

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Valdanet
2

"Tehnologia ne ajută sau ne încurcă"

De când i-a căzut lui Newton mărul în cap, de când am văzut primele celule ale plantelor, de atunci e tehnologia veche ca lumea și omenirea s-a folosit de ea pentru ca viața să-i fie mai ușoară.

Acum, pe baza tehnologiei digitate viața noastră s-a schimbat în bine, însă am devenit dependenți de ea, încât aproape nu mai există viață socială, în sensul de a ne întâlni și a ne bucura împreună cu familia și cu prietenii.

Munca oamenilor de știință în domeniul fizicii, a contribuit de exemplu la descoperirea energiei atomice, care produce energie electrică, dar și bombe atomice, ceea ce nu este un lucru bun.

Tehnologia a pătruns și în domeniul biologiei prin crearea de microorganisme pe baza cărora se fac medicamente, sau pentru detectarea toxicității în vederea eliminării poluării, însă, aceste microorganisme pot fi scăpate din laborator și astfel pot face mult rău.

Așadar, tehnogia ne ajută dar ne și încurcă, aceasta fiind în funcție de scopul în care ea este utilizată și mai ales, ea trebuie să fie folosită cu mult discernământ.


anonimanonim183: scuze
anonimanonim183: ma puteti ajuta??
Valdanet: Anonima, dar nu știu ce ai studiat ce model, un personaj pozitiv din ce ați studiat
anonimanonim183: dau niste exemple
anonimanonim183: stati
anonimanonim183: stefan cel mare
anonimanonim183: alexandru cel mare
Valdanet: Ok! Încerc acum.
anonimanonim183: va rog sa aiba 150 de cuvinte
Valdanet: Am răspuns cu mai mult de 150 cuvinte! ⚘
Alte întrebări interesante