Limba română, întrebare adresată de boom2, 9 ani în urmă

de alcatuit o compuner despre primavara 10-15 rinduri de caiet

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nekfey
0
1 Într-o zi,deoarece era primavara m-am dus sa ma plimb si sa vd naturile primaverii.Era totul foarte frumos mirosea a aer proaspat si curat!De mult timp nu mai vz natura asa frumoasa!
2 As fii stat toata ziua sa ma uit la ea parea asa frumoasa,ma bucuram foarte mult ca vriguroasa iarna trecuse si nu mai existase deloc!Primavara totul este frumos si special.Cand natura se dezgheata si ma bucuram mai mult cand vedeam ca animalele erau fericite ca a vn caduroasa si frumoasa primavara si au trecut si ele peste friguroasa iarna.
3 Si cocosi cotcotaceau de zir de veselie.Toate animalele erau fericite mai ales eu!
4 Cand ma plimabam pe drum am vazut-o acolo pe prietena mea Elena.M-am dus sa o întreb daca ei îi place cu adevarat ca a venit primavara sau daca e trista.
5 Exact asa am facutm-am dus si am întrebat-o.....
 -Elena esti fericita ca a venit iarna ce parere ai?Aceasta mi-a raspuns....
Da,st fericita ca a venit primavara insa st trista ca iarna a plecat,parca iarna îmi placea mai mult!
6 Iar apoi m-am dus acasa,si i-am povestit si mamei mele cat de frumoasa si specila s-a facut primavara si cat de mult ma bucur ca a aparut din nou!
7 Mereu mi-a placut primavara a fost un anotimp foarte frumos întotdeauna st oamneii carora le plac mai mult iarna,însa primavara este foarte frumoasa pt frumusetea si specialitatea ei.Defapt mereu a fost preferata mea!
8 Este frumos sa vd cand pot sa ma duc pe afara si sa ma joc ma plictisisem foarte mult,sa stau în casa,deoarece era irna ningea foarte mult si eram nevoita dar acum nu mai trebuie  sa astept nimic!
9 St chiar foarte fericita si de bea astept sa am din nou momente petrecute,în frumosul anotimp primavara!
10 Iar dupa aceea o sa l astept cu mare drag i pe vara!

nekfey: Ce zici este bn?
Alte întrebări interesante