Limba română, întrebare adresată de david5281, 8 ani în urmă

De alcătuit o compunere cu titlul ,,Eu și Alice în țara minunilor''...​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de trifcosmin96
2

Răspuns:

Alice in tara minunilor

Alice in tara minunilor bea dintr-o sticluta si se micsoreaza, insa uita cheia pe masa. Mananca niste cozonac, insa devine prea mare si incepe sa planga. Apare din nou Iepurele Alb si ,speriindu-se de ea, isi scapa evantaiul si manusile albe. Alice isi face vant cu evantaiul si isi pune o manusa.

Se face din nou mica si inoata in lacrimile sale. Intalneste un soarece cu ajutorul caruia ajunge la un mal. Iepurele Alb o confunda cu una din servitoarele sale si o trimite sa-i aduca un evantai si o pereche de manusi albe de acasa..

Alice intra in casa si mananca niste cozonac care o face sa creasca din nou, pana cand nu mai incape in camera. Vazand aceasta, Iepurele trimite un servitor, pe soparla Bill, sa intre pe cosul casei, insa Alice il arunca afara.

Iepurele si servitorii incep sa arunce cu pietre, care se transforma in bucati de cozonac, care o micsoreaza pe Alice. Aceasta iese din casa si se indreapta spre o pasune unde intalneste un catel urias si apoi o ciuperca ...


Darianistor3111: trebuia sa fie eu si alice
Răspuns de Darianistor3111
5

Răspuns:

intr-o zi citeam o carte sub un pom plin cu mere iar în clipa aceea apare o o gaura uriașă in cartea mea ma trage și nu știam unde ma duce imi era frica.

după ce am ajuns era un ținut de poveste florile dansau copacii cantau iar animalele vorbeau între ele .m-am dus la animale și le-am întrebat unde sunt iar ele imi spuseseră ca sunt im tara minunilor. Ma plimbam și dintr-o data o fetita intra in mine cădem amândoi ma ridic și ma duc sa o ajut și pe ea dar ea numai era.

Văzusem o doamna data avea o rochie și o coroana pe cap și pe lângă ea o mulțime de cărți dupăia imi amintesc ca ea e regina din carte alice din tara minunilor ma plimb și dau de o fata o intreb cum o cheamă imi zice ca o cheamă Alice .Ma trezisem și realizasem ca era doar un vis


Darianistor3111: Coroana pls
Alte întrebări interesante