Limba română, întrebare adresată de Biancabob, 8 ani în urmă

de alcatuit un eseu de 5 randuri despre robotel care isi imagineaza cum se va prezenta pe scena recitand o poezie va rog ajutatima

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Bocanila2004
3
Si da..robotelul nostru era suparat.Nu stia cum sa se prezinte,ii era rusine,chiar si frica.Nu stia ce sa faca.Venind spre casa,a intalnit o batranica care l-a intrebat ce a patit.Acesta si-a spus oful.Nu ne vom da seama niciodata cum l-a incurajat,dar,a doua zi acesta a spus poezia foarte frumos,cu intonatie,unii oameni au plans.Eu cred ca aceasta este o lectie de viata.
Sper ca te am ajutat..poate o coroana?Bye

Bocanila2004: Cp :)
Biancabob: CE cp
Răspuns de danielaleca17
3
soarele regele corpurilor ceresti si stapanul lumii si-a imbracat haina nationala decorata cu smaralde si rubine si-a luat bagheta magica si a zburat spre casa lui robotel scaldandul in raze miraculoase si magice. Apoi cu o unda mirifica l-a a adus inapoi pe pamant din lumea viselor. Cu zambetul pe fata acesta a plecat spre scoala, unde acrezuta ca va fi o si normala de scoala dar doamna profesoara la ales sa participe la concursul Viata ca o poezie. Emotionat robotel a plecat acasa sa se pregateasca a citit a cautat iar intrun sfarsit a gasit textul potrivit. Obosit a adormit chiar in fata calculatorului, iar apoi ingerii lau dus pe o aripa de vis. Acolo robotel era in centrul atentiei, toti il aplaudau cum recita el poezia. Micutul robotel dormea adanc ca un print fenomenal imaginduse la glori pe care o va avea.
Alte întrebări interesante