Limba română, întrebare adresată de stasicmartin14, 8 ani în urmă

De alcatuit un reportaj in satul meu natul catre primar despre covid-19.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
0

Răspuns:

Sa incercam impreuna sa alcatuim acest reportaj!

09.04.2021

Ma aflu pe DN1 in apropiere de localitatea  X ( vei scrie ce doresti), care a avut in aceasta saptamana rata ridicata a incidentei COVID19. Conditiile actuale ca si restrictiile impuse de DSP  nu au fost suficiente, acest lucru dovedit fiind de multele imbolnaviri ale oamenilor din aceasta localitate.

Asa ca, singurul care  ne putea da informatiile precise cu date statistice concrete, era d-l primar Ionescu Vasile. L-am contactat telefonic, iar dansul a avut amabilitatea de a ne raspunde la cateva intrebari pentru reportajul nostru.

Din discutiile puratate cu d-l primar, am putut intelege de ce rata infectarii cu COVID 19 este atat de ridicata. Majoritatea celor care s-au imbolnavit provin din familii cu multi membri care lucreaza  in diverse medii, fara sa respecte regulile de igiena personala.

Mai mult, masurile luate pe plan local ( inchiderea magazinelor la orele 18, aprovizionarea cu materiale dezinfectante si masti, alimente aduse in conditii igienice etc) au avut impact pozitiv in randul majoritatii sateenilor, dar cu mici exceptii.

Cu toate acestea s-a constata cresterea  numarului imbolnavirilor satenilor, dar si a copiilor, ceea ce a facut ca in sedinta Consiliului Local intrunita de urgenta sa se decida daca loaclitatea va fi inchisa!

Cu mai multe informatii va voi tine la curent in viitorul reportaj pe care il voi realiza peste 14 zile!

Explicație:

Alte întrebări interesante