Limba română, întrebare adresată de scripnic09, 9 ani în urmă

De alcatuit un text cu cinci propozitii despre toamna?


Selinia: Nu prea cred că ai avut motive să-i dai coroana. Nuştiu poate mă crezi o nebună care se supraapreciază, dar cel puțin ai citit compunerea mea. Eu mereu mă strădui să scriu cât mai frumos. Eu sunt unica care o face pe brainly şi tot eu rămân fără nimic

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SuperMate2000
36
Toamna e un anotimp bogat frumos și plăcut de multe persoane!Toamna ne împodobește tara cu: mere coapte și roșii că focul, prune, nuci și alune cu coaja tare ca piatra,pere coapte și moi și recolta grâului ,porumbului , orzului și a altor cereale, dar sa nu uitam și de frumoasele noastre tufenici albe și roz! Toată lumea apreciază acest anotimp ,in care culegem cu toții recolta grădinii noastre mare și îngrijită!Toată lumea să spună "Iubim toamna cu tot sufletul!".
Sper că te-am ajutat!Îmi dai Coroniță?
Răspuns de Selinia
26
Toamna este un anotimp trist, căci picăturile străvezii de ploaie nu contenesc să cadă. Ceață învăluie aerul, iar bruma acoperă pământul înghețat, încât ai senzația că cerul a plâns cu lacrimi de argint. Frunzele cad încet şi se adună într-un covor multicolor. Petrecem cu dor păsările călătoare spre îndepărtări, unde ele se pierd în zare printre norii grei ce acoperă cerul. Un anotimp atât de trist şi totuși atât de frumos ce te face să te cutremuri de măreția sa.

Selinia: Te rog frumos îmi dai coronița
Alte întrebări interesante