Limba română, întrebare adresată de Jicole, 8 ani în urmă

De alcătuit un text cu titlul "Magia toamnei" cu următoarele cuvinte: fosnet larg, glas de izvoare, raze aurii, trec pe indelete

URGENT!!!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de dianaalexandraradu1
1

Explicație:

Magia toamnei

Am pornit fără să ştiu exact unde merg, dar cu gândul de a surprinde în câteva poze, culorile toamnei. Foșnetul larg de frunze, dar nu pe marginea unei străzi din oraş, ci undeva în mijlocul naturii, departe de zgomot, departe de confortul acela care te face să ai impresia ca el e cel mai important şi pentru care, fără să-ţi dai seama, îţi pierzi timpul şi sufletul şi viaţa uneori.

de frunze, dar nu pe marginea unei străzi din oraş, ci undeva în mijlocul naturii, departe de zgomot, departe de confortul acela care te face să ai impresia ca el e cel mai important şi pentru care, fără să-ţi dai seama, îţi pierzi timpul şi sufletul şi viaţa uneori.Toamna deja şi-a intrat serios în rol şi padurile de fag din Mulţii Plopiş sunt parcă vopsite de un copil, în roşu, galben şi portocaliu. Printre goruni, stejari, sau fagi însă, brazi invidioşi parcă pe culorile calde stau totuşi drepţi. Glas de izvoare se aud din depărtare. Razele auri ale soarelui stralucesc in ochii mei, am stat sa ma uit la soarele stralucitor cand dintr-o data trec pe îndelete niste oamenii care pareau sa fie in grabă. Dupa ce a trecut ceata de oamenii am mai stat sa ma uit la soare inca cateva secunde pana a inceput sa ma doara ochii. Fiecare anotimp are frumuseţea lui, natura se metamorfozează de fiecare dată…la fel cum, fiecare etapă a vieţii omului are frumuseţea ei. Frunzele ce cad, simfonia de culori, nostalgia inimii, parfumul roadelor… fac parte din miracolul naturii.

Fiecare anotimp are frumuseţea lui, natura se metamorfozează de fiecare dată…la fel cum, fiecare etapă a vieţii omului are frumuseţea ei. Frunzele ce cad, simfonia de culori, nostalgia inimii, parfumul roadelor… fac parte din miracolul naturii.Atâtea mistere se ascund sub mantia ei ruginie şi atâtea minuni se petrec…Uneori, „ea” este o “vară” întârziată.

Sper ca team ajutat si succes la scoala in continuare


Jicole: Multumesc
dianaalexandraradu1: cu drag
Răspuns de mihaelamitrea78
1

Răspuns:

într o frumoasă dimineață de toamnă m am aventurat prin pădurile din zona Racoșului..Mergând alene foșnet larg de frunze mă însoțea și în fundal se auzea un cristalin glas de izvoare. Raze aurii strabateau printre crengi și un vant ușurel făcea foșnetiul mai strident ps alocuri. Pe alei trec pe îndelete și alți vizitatori ai locului care admiră peisajul minunat.


Jicole: Multumesc
Alte întrebări interesante