Limba română, întrebare adresată de mqxim2008, 7 ani în urmă

de alcatuit un text in care sa foloseaaca locutiuni adverbiale, adverbe de toate tipurile si numerale complexe​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreea190810
2

Răspuns:

Buna!

Cu o dimineață frumoasă de vară, am plecat la plajă într-un cadru pitoresc, de-a lungul unei fâșii înguste de nisip fin, străjuită de stânci înalte și umbrită de copaci înalți și bătrâni. Aerul mirosea a sărat și aducea un iz de prospețime, și valurile mici și leneșe ale mării se spărgeau cu un zumzet lin. În timp ce căutam un loc potrivit pentru a ne așeza, am remarcat un grup de copii jucau fotbal în apropiere. Printre ei era un băiețel mic, care alerga agale după mingea și nu putea ține pasul cu ceilalți. Deodată, un alt băiat mai mare, care juca în echipa opusă, s-a oprit și l-a întrebat pe micuțul băiat dacă vrea să joace cu ei. Acesta din urmă a zâmbit și s-a alăturat grupului cu un entuziasm evident.

După câteva minute, am auzit un glas puternic strigând numere, iar copiii s-au așezat pe nisip pentru a-și face echipele. De acum încolo, a început o partidă de fotbal aprinsă, cu mingea care zbura pe lângă mine cu o viteză uimitoare. Cu toate acestea, nimeni nu a fost rănit, iar copiii s-au distrat timp de câteva ore.

La sfârșitul zilei, în timp ce ne pregăteam să plecăm, am văzut micuțul băiat care alerga încă după mingea, dar de data aceasta, alături de prietenii săi noi. Am realizat că o simplă gestă de bunătate și de generozitate poate face o mare diferență în viața cuiva și că, uneori, este necesar să fim atenți la nevoile celor din jurul nostru și să încercăm să le facem ziua mai bună prin simple acțiuni de omenie.

Sper ca te-am ajutat


racudragos255: scriemi daverbele pliz
Alte întrebări interesante