Istorie, întrebare adresată de laiacarter, 8 ani în urmă

De ce a fost nevoie să fie inventată moneda??

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ionela30d
2

Banii erau folositi inca din timpuri stravechi, in comert, ca mijloc de plata, sub forma de monede. Pe urma au aparut bancnotele si mai nou mijloacele electronice de plata.

Răspuns de puiuflorindraga
5

Monedele aufost inventate in Asia Mica,in secolul al VII-lea inainte de  Hristos.Monedele au servit ca mijloc de schimb,fiabil si eficient!Sigur ca erau folosite in comert !Dupa monede ....cum era si firesc,au aparut si bacnotele care dupa cate se pare au fost sa zic asa fabricate in China,care deja inventase....hartia!Sper sa-ti fie de folos!O dupa-amiaza linistita!


laiacarter: Multumesc! Mă poți ajuta la încă un exercitiu, te rog?
puiuflorindraga: Cu placere!Ascult!
laiacarter: Identifica mai multe detalii despre viata cotidiana a vechilor sumerieni si redacteaza un text de o pagina despre o zi din viata ta daca ai fi locuitor al unui oras din Mesopotamia antica
puiuflorindraga: Imi pare rau....dar raspunsul este unul foarte complex,care presupune studierea unor seturi de documente,(pt. ca nu pot scrie.tot felul de tampenii!Asa ca e vorba de a pierde foarte mult timp....si eu sincer ....nu prea am timp!Iarta-ma,te rog!
laiacarter: nu e nici o problema!
Alte întrebări interesante