Ed. muzicală, întrebare adresată de gigibeclai77543, 8 ani în urmă

De ce Asculți muzica pe care o Asculți
Un referat de o pagina
Ms!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de euRASPUND0
3

ex:trap

Muzica Trap

Ascult muzica trap fiindca imi place foarte mult,insa doar cativa artisti sau uneori doar instrumentalul.Am cateva melodii preferate de aceasta categorie a acestui gen de muzica.Cand nu ma simt prea bine,aceasta ma calmeaza,sau cand ma plictisesc pot ascult muzica.Eu urasc celelalte genuri de muzica,doar trap-ul este preferatul meu.

sper ca te am ajutat,si acest detaliu este despre mn,srry...Daca doresti cu genul de muzica preferat al tau poti specifica si voi mai incerca...

Răspuns de bubu1705
1
Ascult muzica pe care o ascult pentru ca , consider ca ma reprezinta si ca ma incadrez foarte bine in versuri si ca ma exprim acultand acest tip de muzica . Tipul de muzica pe care il ascult eu este : muzica usoara , ori in engleza ori in romana.
Muzica este un remediu foarte bun pentru mine, cand sunt trista ascult muzica si brusc ma simt mai bine. Nu stiu cum as putea sa traiesc fara muzica.
Fara muzica viata ar fi fara culoare, ar fi foarte plictisitoare si fara har artistic, dar cel mai important, oamenii nu s ar mai exprima!
Alte întrebări interesante