Studii sociale, întrebare adresată de 09aninim09, 8 ani în urmă

de ce au nevoie copiii pentru a se dezvolta armonios , atât din partea scolii, cât și din partea părinților?
URGENT DAU COROANA , INIMA , ABONARE SI TOT CE DORITI VOI REPEDEERE​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anonimaaaaa13
2

Dupa parerea mea copii au nevoie pentru a se dezvolta armonios de sprijin si sustinere.Daca greseste iarta-l deoarece va invata din greseli si explica-i fara cearta ,cu prietenie.Daca are parte de o realizare trebuie felicitat pentru a-i arata ca esti mandru de el.Si are nevoie de atentie.La scoala profesorii trebuie sa se asigure ca elevii au inteles cele predate si acasa parintii trebuie sa fie cat mai deschisi .Sa le arate copiilor ca pot avea incredere in ei ,fara teama. Copiii trebuie sa aiba incredere in cei apropiati dar si in ei insisi.Astfel vor trai intr-un mediu linistit in care sa nu le fie frica de reactia celorlalti.

Sper ca e bine:))


09aninim09: eu trebuia să fac la un rebus care a cincea litera era A dar e bun și asa
anonimaaaaa13: Ăuu
anonimaaaaa13: Credeam ca vrei compunere sau ceva:)))
anonimaaaaa13: Dar daca imi vine cuvantul iti zic
Răspuns de isamrd
0

Copiii au nevoia de a se dezvolta armonios pentru a reuși în propria lor viață. Să știe cum să se comporte și cum să vorbeasca în societate.

Rolul părinților este foarte important în creșterea copiilor. Aceștia primesc exemple din partea lor, copiii întodeauna își urmeaza parinții. De aceea este bine ca parinții să evite să facă lucruri agresive sau să foloseasca cuvinte vulgare în preajma copiilor lor Mereu este bine să ceri sfaturi de la părinți ,ei mereu vor fi acolo pentru copiii lor.

Scoala este pe deoparte cea mai importanta deoarece aici educația copiilor este modelată mai atent. Aici ei își dezvoltă capacitatea de gândire și de concentrare. Copiii invață din propriile greșeli, dar și din greșelile altora. La școala copiii mai învață si sa lucreze în echipa, pentru a se descurca in societate.

Ca o concluzie trebuie sa crești armonios pentru a te putea integra oriunde mergi, și sa te comporți frumos cu oamenii din jur.

Sper ca te-am ajutat

Alte întrebări interesante