Limba română, întrebare adresată de Sirguincioasa, 9 ani în urmă

De ce copii nu își fac citeodata temele?


Dorotica: rahe ce iti ia asa de mult?
rahe: Ce nerabdatoare esti =))

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Lenuta2005
1
Copii nu-si fac uneori temele ,deoarece nu stiu cum sa le faca sau uita.Iar unii doresc pur si simplu sa nu le faca.Din aceasta cauza unii copii nu-si fac temele.

joratutunaru: Copii nu isi fac temele deoarece ei sint pasionati doar de calculator.Cum ajung acasa eu se aseaza la calculator,daca nu ar fi scoala ei nu ar fi stiut sa se joace la calculator,dar scoala ea invatat asa ca sai multumeasca.
Sirguincioasa: Ai o gândire interesanta
joratutunaru: multumesc
Sirguincioasa: Cu placere
Răspuns de rahe
3
     Exista mai multe motive pentru care copiii nu isi fac temele, principalul motiv este LENEA. Niciun copil nu este prost este doar prea lenes ca sa si-o faca.De multe ori este si vina parintilor si aici apare motivul 2: TIMPUL. Preocupati de tehnologia de astazi (telefoane, laptop-uri, carculatoare, tablete, etc..) nu mai au timp si pentru altceva poate nici de alimentatia corespunzatoare, ei devin obsedati de jocuri si de tot ce inseamna telefon (facebook, wapp, instagram, etc...) si revenim iar la parinti pe de o parte sau chiar in totalitate in unele cazuri parintii nu se ocupa de copiii lor asa cum ar trebui. Acest lucru se datoreaza serviciului,  parintii fiind obositi cand ajung acasa de la servici nu mai au timp si de copii din pacate, sau pur si siplu din lipsa de interes fata de copiii lor. Sunt nenumarate motive insa acestea doua sunt principalele....P.S. aceasta este doar parerea mea.

Sirguincioasa: Cel mai inteligent raspuns
rahe: Mersi... :)
Alte întrebări interesante