Religie, întrebare adresată de cretuflorin, 8 ani în urmă

De ce este important sa fim exemple pentru altii . De ce aleg oameni sa faca voluntariat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de davidmicu421
2
Este important sa fim exemple pentru altii deoarece asa ii putem sa ii facem pe ei o persoana corecta si buna. Oamenii aleg sa faca voluntariat pentru a ajuta oameni (astfel simțindu-se niste persoane mai bune, posibil)
Răspuns de XxxSssDdd
1
Este important sa fim exemple pentru alții deoarece ii putem influența și conduce spre un drum mai bun.
Unii oameni aleg sa facă voluntariat este de a acumula experiența, de a își dezvolta rețeaua de contacte și își pot dezvolta abilitățile.

Cu plăcere!

Utilizator anonim: Nu este important să fii exemplu pentru altcineva, fiindcă nu poţi model şi perfect de urmat. Cu timpul persoana ta se va schimba, iar ceri care te consideră pe tine idol se vor schimba asemenea. Eu consider că dacă eşti o persoană neschimbătoare în funcţie de stare sau venind vorba despre orice context, poţi schimba anumite persoane pentru că tu dacă faci bine şi eşti un om mai bun, automat acestea care te idolatrizeaza vor fi la fel.
Utilizator anonim: Deci dacă vrei să fi un idol pentru alţii trebuie să te gândeşti la propria persoană, iar apoi la efectele schimbării acestei pentru cei care te idolatrizează.Cât despre voluntariat, nu îl faci că tu consideră că aşa trebuie, îl faci pentru că inima ta cere asta să fie mai împăcată şi să se mulţumească cu un simplu ' mulţumesc'. O zi bună.
Utilizator anonim: Scuză-mă m-am cam grăbit.
Alte întrebări interesante