Biologie, întrebare adresată de ginganie, 9 ani în urmă

de ce nu este buna apa(inundatii,inec,alunecari de teren)
demonstreaza ca ea nu este buna VA ROOOG URGENT DAU 100 PUNCTE


PepsiCola95: iti fac text argumentativ
PepsiCola95: ca daca cerinta este sa demonstrez ceva , trebuie in mod automat sa te gandesti la argumente , deci automat si la text argumentativ

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
0
Apa este foarte necesara in zilele noastre si nu am putea spune ca apa nu este buna . Apa nu are legatura cu faptul ca multi oameni se ineaca , ei trebuie sa invete a inota ....si sa nu astepe cineva sa o faca .
Da este corect ca sunt multe dezastre din cauza apei , cum ar fi tsunami ( care au loc cel mai des in Japonia , China , iar in urma lor sunt multe pagube )

La fel si alunecare de teren sunt din cauza apei care face pamantul moale care se deterioreaza usor .
Odata ce folosim apa zilnic : in alimentatie , in igiena personala ..etc . , nu putem spunem ca apa nu e buna .
Asta-i parerea mea .
Succes
Răspuns de PepsiCola95
0
 Apa este o substanta ce poseda stare de agregare lichida , utilizata de catre om frecvent pentru hidratarea organismului si pentru indepartarea stratului de bacterii de pe anumite lucrui / obiecte iar pe de alta parte reprezinta habitatul (casa) unor animale  acvatice / marine (pesti)
    Conform perspectivei mele apa este o substanta lichida benefica pentru om dar care poate provoca si numeroase daune acestuia.
    Un prim argument care imi sustine punctul de vedere il constituie vitalitatea apei pentru om in cea ce priveste viata acestuia , ajutandu-l sa se hidrateze si conferindu-i energia necesara pentru savarsirea unor numeroase activitati fizice si psihice si fiind utilizata de catre acesta pentru igienizarea corpului (curatarea/spalarea corpului). Apa , desi este benefica pentru om cat si pentru toate vietuitoarele de pe glob , aceasta poate provoca si diverse pagube materiale , ca de exemplu: in cazul in care este consumata de catre om / animale (cu exceptia pestilor si mamiferelor marine) in doze extrem de mari , aceasta poate provoca inec si astfel stari de inconstienta sau moarte.
 H2O este un lichid compus din doi atomi de hitrogen (H2) si un atom de oxigen (O) si reprezinta rezultatul reactiei de combinare ce are loc intre calcogenul ,,oxigen'' si gazul ,,hidrogen''.
      Al doilea argument ce imi sustine opinia il constituie faptul ca in urma ploilor si furtunilor , se acumuleaza cantitati mari de apa (inundatii) ce pot provoca daune majore in agricultura si in orase si sate , un exemplu fiind constituit de distugerea (inecarea) lanurilor de porumb si a altor plante de catre dozele mari de apa ce s-au acumulat pe pamant , pe care acesta nu le poate absorbi dand nastere astfel unor daune mari organismelor de origine vegetala (plantelor) cat si omului.
    In concluzie conform celor afirmate mai sus pot sustine ca apa este atat benefica cat si distructiva sau daunatoare de la un context la altul.

Alte întrebări interesante